Vergeving; Ho’oponopono; de ultieme zelfhulp methode om je energie te zuiveren

Liefde heeft zoveel gezichten. We worden er mee omgeven. Het zit in alle hoeken en gaten. Je hoeft alleen maar te kijken vanuit dit moment. In het nu. 💓 Want in dit NU is er verbinding, of je dat nou bewust ervaart of niet.

In het leven op aarde komt het vaak voor dat je in situaties terecht komt die minder plezierig zijn. Maar ze horen er wel bij. En mensen maken fouten. En van deze fouten leer je. Je leert hoe je iets anders kan doen.  Je kunt in ieder moment, jezelf, de ander, of de situatie vergeven
Vergeving van situatie of van een persoon is een krachtig instrument om je energie te zuiveren. Je creëert dan vrede in jezelf en voor anderen. Dus wanneer je in een benarde situatie zit, zoek dan de compassie in jezelf voor de situatie, en vergeef jezelf en datgene wat op dat moment van belang is.

Sta dus toe dat je liefde bent en dat je omgeven bent door liefde. 🥰

Adem diep in en uit, en kijk om je heen wat er nu is. Dit werkt voor mij om in het nu te komen. Benoem voor jezelf wat je ziet. Maak bewust contact met de aarde door je te focussen op je voeten.

Hoe werkt deze ultieme zelfhulp methode van vergeving;

En om de energie van jezelf en de situatie te zuiveren spreek je deze woorden uit met in je gedachten de mensen of situatie die je wilt vergeven;

Het spijt me,
vergeef me,
Ik hou van je,
Dankjewel.

Gebruik het zo vaak als je voelt dat nodig is.