Shing Chi cursus

john m

Shing Chi

Wanneer je de Kundalini Reiki Mastergraad heb behaald, of al eerder een vergelijkbare cursus (bijvoorbeeld shambalah) hebt gedaan, kun je er voor kiezen om door te gaan met het volgen van de Shing Chi cursus.

De activatie van de eerste 3 bovenste chakra’s wordt uitsluitend gedaan door je master. Je Shing Chi master gebruikt een symbool en zijn eigen energie om jou in te wijden, voor het integreren van deze nieuwe, zeer krachtige energie. Door middel van meditatie wordt de nieuwe energie ge├»ntegreerd in het zelfbewustzijn.

De inwijding voor Shing Chi wordt omschreven als Maquam. Vanaf de 8e chakra zeggen we dus Maquam. In feite geven we met dit woord gewoon aan welke Chakra en lichtlichaam worden geactiveerd en geïntegreerd. Dit maakt het makkelijker omdat we na de 12e chakra geen beschrijving of naam meer hebben van de chakra. Wel kan ik je verzekeren dat er bij elke chakra die we naar boven gaan, enorm veel energie vrij komt.

john devider

Master

Wanneer je de 3e inwijding van de Shing Chi cursus hebt ontvangen, ben je goed voorbereid en ontwikkeld om blokkades bij jezelf en anderen te verwijderen. We spreken bij de derde inwijding dus van de 3e Maquam. Vanaf dat moment krijg je het symbool aangereikt. Hiermee kun je jezelf na minimaal 2 weken inwijden voor de 4e Maquam en wordt je zelf master. De Master inwijding doe je bij Shing Chi dus zelf. Mocht je het prettig vinden, dan kan ik als je Master je nog wel helpen bij deze inwijding. Vanaf het moment dat je jezelf hebt ingewijd als Master, mag je jezelf verder inwijden en de inwijdingen aan anderen doorgeven.

Let wel, als je zelf Master bent en je geeft iemand een inwijding ben je ook verantwoordelijk voor een goed verloop hiervan. Neem dus de tijd voor de persoon die je inwijd en sta open voor vragen van deze persoon. Een andere tip die ik je ook kan geven is, dat als je jezelf inwijd je jezelf goed moet voelen. Ook geldt dat als je een ander inwijd, deze zich ook goed moet voelen. Luister dus goed naar wat je gevoel je zegt.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak mag je vrijblijvend contact met me opnemen.