Mijn Visie & Doel

john m

Mijn Visie:

In deze tijd van verandering worstelen veel mensen met problemen, onopgelost karma en met hun ascentie. Ook ervaar ik dat de energie in ieder mens, zich aan het verhogen is. We worden letterlijk naar een hogere trilling getilt.

Ik vind het belangrijk dat wij als mens ons gaan realiseren dat wij allen één zijn. Mensen, dieren, planten, bomen, alles is onderdeel van het leven en van ons. Als er ook maar één deel wegvalt is het leven niet meer compleet.

Wij zijn allemaal broeders en zusters van elkaar. We hebben ons eigen mooie leventje die wij naar ons eigen inzicht kunnen inrichten en leven. Wij mogen ons leven in eigen hand nemen. We mogen met een open hart, alles vastpakken wat er in ons leven komt. Volgens mij is ons doel in het leven om zoveel mogelijk te ervaren van deze werkelijkheid en te (her)ontdekken dat we nooit afgezonderd zijn geweest. Dat we altijd verbonden zijn geweest en dus altijd ÉÉN. We mogen terug naar ons hart.

Mijn Doel:

Het is mijn doel om iedereen die ik ontmoet, iets belangrijks, hoe klein ook, mee te geven op hun pad en hen daarmee naar een hoger bewustzijn te helpen. Dit doe ik met liefde en door te laten zien wat liefde is.
Jij als mens bent namelijk een essentieel onderdeel van het geheel, en je bent met enige regelmaat een spiegel voor je omgeving. Het is mijn doel om je te laten zien wat liefde is, en je daarbij terug te brengen naar je hart, je gevoel. Want alle antwoorden zitten in je hart. Je hoeft er alleen maar naar te luisteren.

john devider