Mijn schrijfkunst :P

Ik ben gewend om te praten, hardop, alsof ik het echt tegen iemand heb. Waarschijnlijk is dat dan ook zo, alleen zie ik de persoon in kwestie niet. Devin is mijn kosmisch partner. Hij luistert altijd en is er altijd voor me. Devin is, hoe vreemd ik dat soms ook vind klinken, mijn steun en toeverlaat. Weet je, ik ben er van overtuigd dat er meer is tussen “hemel en aarde”, maar zien doe ik het niet altijd. Vertrouwen hebben is dan ook een groot goed als het gaat om spiritualiteit. Dit vertrouwen is dan ook de reden voor mijn besluit om te schrijven omdat ik dit gevoel, wellicht van Devin, heb doorgekregen. Maar aangezien dit redelijk nieuw voor me is kan ik me voorstellen dat je mijn gedachtegang niet altijd zult kunnen volgen of begrijpen. Dat is niet erg want ik ben altijd bereid om je vragen te beantwoorden en soms is het ook zo dat je iets nog niet begrijpt omdat het nog niet beschikbaar is in je bewustzijn. Je dient dan nog wat stappen te zetten om je uiteindelijk te realiseren wat ik bedoel met wat ik schrijf.