Mijn persoonlijke verhaal:

Hallo, mijn naam is John. Wat leuk dat je op mijn website bent!

Van kinds af aan heb ik een grote interesse in mensen. Vroeger, als ik zag dat iemand zich niet goed voelde was ik altijd nieuwsgierig naar de reden en wilde ik helpen. Daarbij wist ik vaak iets te zeggen wat deze mensen echt hielp of troost bracht. Ik communiceer vanuit liefde, respect, begrip, en compassie, want ieder mens is gelijk in mijn ogen. Het is mijn doel om iedereen die ik mag ontmoeten, te helpen herinneren wat hun doel op aarde is, en hen te helpen dit niet alleen te herinneren maar ook te leven!

Mijn persoonlijke verhaal start in 2004 toen ik mijn toenmalige vriendin ontmoette.

Via mijn toemalige vriendin ben ik in aanraking gekomen met spiritualiteit. Hier begon mijn herinnering aan wie ik werkelijk ben, waar ik overigens nog steeds mee bezig ben. Ik kwam erachter dat ook ik een aantal gaven bezat en er begonnen wat dingen op zijn plek te vallen. Er ging letterlijk een wereld voor me open!

Deze ontwikkeling ging niet zonder slag of stoot. Ik leerde veel maar kwam ook heel veel obstakels tegen die me enorm frustreerde. De ene vraag naar de andere kwam naar boven waar ik maar al te graag antwoordt op wilde! Ik was zo nieuwsgierig dat ik soms bijna vergat om ook werkelijk iets te leren. Ik ontdekte dat het ook goed is om het soms los te laten zodat het ruimte krijgt om te groeien.

In 2011 heb ik mezelf mogen ontwikkelen tot Kundalini Reiki Master en daarna tot Shing Chi Master. In de jaren die daarop volgde kreeg ik veel spirituele ervaringen op mijn pad omtrent mijn mediumschap. Dit gebeurde allemaal met behulp van de energie van deze healingsvormen die daar speciaal voor bedoelt zijn. Ik werd me bewust van mijn spiegels.

Ik leerde bijvoorbeeld dat ik dingen over mensen wist die ze me niet hadden verteld. Ook werd het werken met energie steeds zuiverder en krachtiger. Ik ben erg blij dat ik het mee mag maken. en dat is ook de reden voor het starten van mijn praktijk want ik wil het graag doorgeven zodat meer mensen zich gaan herinneren wie zij werkelijk zijn!

Ik ben blij dat ik me steeds meer herinner van wie ik werkelijk ben!