Het plan van de ziel

Je komt als mens in het leven in allerlei situaties terecht. En hoe je het ook wend of keert, dit heb je allemaal, in overleg met je team (o.a. gidsen/engelen/ziel/hogere zelf) gecreëerd. Je komt mensen tegen in je leven die of jij iets mag brengen of die jou iets komen brengen. Dit kan, menselijk gezien, zowel positief als negatief zo zijn.

Wanneer je mag leren van een bepaalde situatie, is het goed om diep in jezelf te kijken. Echter is dit vaak erg ingewikkeld omdat het een proces bevat. Een groot item in je leven wat niet in een keer is volbracht en doorleeft. Dit onderwerp komt dus heel vaak terug, in verschillende situaties. In mijn praktijk vertel ik mensen altijd om te luisteren naar hun hart. Als je iets doet moet het goed voelen.
Hiermee zeg ik niet dat het altijd leuk moet zijn, als het in essentie maar goed voelt.

Het plan, wat de ziel waar jij uit komt voor zichzelf heeft, om te ontwikkelen, wordt hoe dan ook doorleeft.  En het is aan jou om te voelen. Niets anders dan te voelen waar je hart naar uit gaat, en daar naar te leven. Zonder je te laten remmen door je gedachten, je beperkingen en door andere mensen. Alleen jij voelt wat goed voor je voelt en kunt in deze wereld je ruimte innemen om datgene te doen en te ervaren wat belangrijk voor jou is. Sterker nog, dat recht heb je!

Kortom, luister naar je hart. Lach. Geniet van wat je doet. Heb vertrouwen, compassie en geduld met jezelf en LEEF.

Praktijk Maevin
Leef vanuit je hart en kom weer in verbinding met jezelf!