Devin en Maevin

john m

Wie is Devin

Devin is mijn Kosmische Gids. Hij staat me altijd bij in mijn bewustwording en ondersteund me in het werk dat ik mag verrichten. Devin is een warm, zorgzaam en joviaal wezen uit de (9e) dimensie. Persoonlijk voelt hij voor mij als een vriend die altijd bij me is en me ondersteund, wanneer dit nodig is.

Devin vindt het belangrijk dat wij als mensheid werken aan goede communicatie, want hij voelt dat de mensen op aarde hier niet voldoende aandacht aan besteden. En dit veroorzaakt veel pijn in deze wereld. Dit is dan een belangrijk en veel besproken aandachtspunt in mijn praktijk.

Tijdens de sessies die ik in dienstbaarheid aanreik, is Devin altijd aanwezig ter assistentie. Via hem mag ik boodschappen doorgeven, indien nodig of gewenst.

 

Devin

Maevin.

Misschien vraag je jezelf nu af, wie is Maevin dan? Maevin ben ik, of beter gezegd, Maevin is mijn Hogere Zelf. Zij is het aspect van mij dat altijd naast Devin aanwezig is. Hoe zit dat dan? Ben jij dan ook een Leeuwemens? Ja in essentie ben ik een Leeuwmens.

Mocht je nu graag meer willen weten over Leeuwmensen, zodat het je een beetje duidelijker mag worden, dan nodig ik je graag uit om onderstaande link te volgen. Daar staat een uitgebreide beschrijving die meer inzicht geeft.

Ik kan me rijkelijk voorstellen dat dit vreemd overkomt, maar het is zoals het is. Ik kan en mag er niet meer van maken, maar minder zeker niet!

LEEUWMENSEN

 

john devider