john m

Psychometrie is een vorm van Helderziendheid. Door middel van voorwerpen, bijvoorbeeld een ring of een foto komt er informatie door over je leven.

Tijdens een psychometrie sessie neem je een persoonlijk voorwerp mee. Aan het voorwerp wat je meeneemt hangt een energie; Bijvoorbeeld, als je altijd een ketting om hebt dan gaat jou energie daarin zitten. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je tijdens de sessie vragen stellen over je leven, maar het is ook mogelijk om het algemeen te houden en af te wachten wat je te horen krijgt zodat je de voor jou juiste informatie hoort voor dit moment in je leven.

Wanneer je wilt weten hoe het met een ander dan kun je er voor kiezen om een foto of voorwerp mee te nemen van deze persoon. Bijvoorbeeld van een overleden familie lid, vriend of vriendin. We maken dan contact met de energie van het voorwerp zodat je antwoord krijgt op de vraag die je voor deze persoon hebt.

De psychometrie sessie is gericht op jezelf, dit betekent dat je alleen vragen mag en kan stellen die betrekking hebben op jezelf en jouw leven met uitzondering van overleden dierbaren. We kunnen de privacy van niet aanwezige mensen niet schenden, dat is niet ethisch en tevens ook niet verantwoord.

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen of wil je een afspraak maken dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Vanaf heden is er om de 2 weken op woensdagavond een psychometrie avond.
Zie voor de geplande data de Agenda.

Opgeven kan via 06-30804008 of via info@praktijkmaevin.nl Of via het evenement op mijn Facebookpagina Max 4 personen.

john devider