De energetische voice healing die ik geef werkt in principe hetzelfde als de normale energetische healing. Mijn advies is daarom ook om die pagina even door te lezen.

Alles in het leven bestaat uit frequenties zo heeft geluid ook een frequentie die helend kan werken. Wanneer je bijvoorbeeld muziek draait kan dit je opbeuren, of het zorgt ervoor dat je emotionele ballast uit je lichaam werkt, doordat muziek je verdrietig maakt. Zo kan de stem dus ook helend zijn.

Werkwijze van de energetische voice healing.

Voordat we de energetische voice healing gaan beginnen drinken we samen eerst wat en  heb je de mogelijkheid om eventuele vragen over de healing te bespreken. Ook zal ik je vragen of je ergens op wilt focussen. We kunnen ons bijvoorbeeld focussen op het doorleven en loslaten van pijn die je ervaart op een plek het lichaam of een lichaamsdeel. Of we kunnen ons ook focussen op het doorleven en loslaten van een emotionele pijn of blokkade.

Overigens spreek bewust van energetisch healen en niet van Reiki of een andere naam omdat ik voel dat dit overbodig is. Het gaat me om de intentie, vanuit onvoorwaardelijke liefde en scheppingskracht.

Als het duidelijk is waar we je graag op wilt focussen, en we hebben het drinken op dan vraag ik je plaats te nemen op de stoel en ik zal dan  achter je gaan zitten. Vervolgens leg ik dan mijn handen op je schouders en de energie begint te stromen. Daarnaast stel ik mij open voor de klanken die daar voor dat moment bij horen. Dit betekent dat ik ga neuriën of zingen. Dit hangt echter van het moment af.

Uiteraard is het ook mogelijk om het algemeen te houden en gewoon een ontspannen ervaring te beleven.

Een paar dagen na de behandeling hebben we telefonisch contact om te kijken wat het tot nu toe voor je heeft gedaan.

Voel je na het lezen van deze informatie, ja dit is wat voor mij. Maak dan een afspraak. Voor meer informatie mag je natuurlijk ook altijd bellen of mailen.