john m

Energetische healing is een manier om te focussen op een ongemak in je lichaam. Dit kan zowel fysiek als emotioneel zijn. Vanuit liefde voor jezelf ga je de focus leggen op de plek of plekken waar je last van hebt. Je gaat deze doorleven en transformeren. Tijdens deze behandeling hoef je niks anders te doen dan je over te geven aan de helende energie en je gevoelens, en tot je te laten komen wat voor dat moment van belang is.

Alles draait om liefde en door open te staan voor je pijn kun je deze delen in jezelf oplossen. In mijn beleving komt fysieke pijn altijd van iets emotioneels. Het is dus belangrijk dat je beseft dat wat je ervaart, fysiek of emotioneel, je zelf in zekere zin hebt gecreëerd. En dit is niet erg, maar het oplossen ervan zorgt voor bewustwording en zet jezelf weer op het goede pad.

john devider

Werkwijze van de energetische healing.

Voordat we de energetische healing gaan beginnen drinken we samen eerst wat. We zullen, indien gewenst, eventuele vragen die je hebt over de healing nog bespreken. Ook zal ik je vragen of je ergens op wilt focussen. We kunnen ons bijvoorbeeld focussen op het doorleven en loslaten van pijn die je ervaart op een plek het lichaam of een lichaamsdeel. Of we kunnen ons ook focussen op het doorleven en loslaten van een emotionele pijn of blokkade.

Overigens spreek bewust van energetische healing en niet van Reiki of een andere naam omdat ik voel dat dit overbodig is. Het gaat me om de intentie, vanuit onvoorwaardelijke liefde en scheppingskracht.

Als het duidelijk is waar we je graag op wilt focussen, en we hebben het drinken op dan vraag ik je plaats te nemen op de stoel en ik zal dan  achter je gaan zitten. Vervolgens leg ik dan mijn handen op je schouders en de energie begint te stromen.

Uiteraard is het ook mogelijk om het algemeen te houden en gewoon een ontspannen ervaring te beleven.

Een paar dagen na de behandeling hebben we telefonisch contact om te kijken wat het tot nu toe voor je heeft gedaan.

Voel je na het lezen van deze informatie, ja dit is wat voor mij. Maak dan een afspraak. Voor meer informatie mag je natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Zie ook mijn tarieven

Warme groet,
John.