Hallo, mijn naam is John en dit is mijn persoonlijke verhaal over mijn pad van ontwaken.

Van kinds af aan heb ik een grote interesse in mensen. Vroeger, als ik zag dat iemand zich niet goed voelde was ik altijd nieuwsgierig naar de reden en wilde ik helpen. Daarbij wist ik vaak iets te zeggen wat deze mensen echt hielp of troost bracht. Ik communiceer vanuit liefde, respect, begrip, en compassie, want ieder mens is gelijk in mijn ogen. Het is mijn doel om iedereen die ik mag ontmoeten, te helpen herinneren wat hun doel op aarde is, en hen te helpen dit niet alleen te herinneren maar ook te leven!

Mijn persoonlijke verhaal start in 2004 toen ik mijn toenmalige vriendin ontmoette.

Sinds 2004 kwam ik in aanraking met spiritualiteit en begon mijn herinnering aan wie ik werkelijk ben, waar ik overigens nog steeds mee bezig ben. Ik kwam erachter dat ook ik een aantal gaven bezat en er begonnen wat dingen op zijn plek te vallen. Er ging letterlijk een wereld voor me open!

Deze ontwikkeling ging niet zonder slag of stoot. Ik leerde veel maar kwam ook heel veel obstakels tegen die me enorm frustreerde. De ene vraag naar de andere kwam naar boven waar ik maar al te graag antwoordt op wilde! Ik was zo nieuwsgierig dat ik soms bijna vergat om ook werkelijk iets te leren. Ik ontdekte dat het ook goed is om het soms los te laten zodat het ruimte krijgt om te groeien.

In 2011 heb ik mezelf mogen ontwikkelen tot Kundalini Reiki Master en daarna tot Shing Chi Master. In de jaren die daarop volgde kreeg ik veel spirituele ervaringen op mijn pad omtrent mijn mediumschap. Dit gebeurde allemaal met behulp van de energie van deze healingsvormen die daar speciaal voor bedoelt zijn. Ik werd me bewust van mijn spiegels.

Ik leerde bijvoorbeeld dat ik dingen over mensen wist die ze me niet hadden verteld. Ook werd het werken met energie steeds zuiverder en krachtiger. Ik ben erg blij dat ik het mee mag maken. en dat is ook de reden voor het starten van mijn praktijk want ik wil het graag doorgeven zodat meer mensen zich gaan herinneren wie zij werkelijk zijn!

Ik ben blij dat ik me steeds meer herinner van wie ik werkelijk ben!

Voor wie zijn mijn diensten bedoelt:

Het belangrijkste vind ik, dat jij je goed voelt bij mij als mens. Ik zal mij altijd vanuit dienstbaarheid inzetten door te luisteren naar jouw verhaal. En je van daaruit, voorzien van inzichten, zodat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent.

Je kunt bij me terecht wanneer je:
  • Coaching wilt; bijvoorbeeld voor advies over je levensvragen, omgang met en ontdekken van je paranormale gaven en hoogsensitiviteit.
  • Het contact met je hart wilt herstellen.
  • Verduidelijking wilt over een entiteit of energie in je huis.
  • Inwijdingen van Kundalini Reiki en/of  Shing Chi wilt, of wanneer je hiermee kennis wilt maken.
  • Een energetische (voice) healing wilt

In de sessie draait alles om liefde. Door open te staan voor je pijn kun je deze delen in jezelf doorleven en loslaten. In mijn beleving komt fysieke pijn altijd van iets emotioneels. Het is dus belangrijk dat je beseft, dat wat je ervaart – fysiek of emotioneel – je zelf in zekere zin hebt gecreëerd, en er dus zelf verantwoordelijk voor bent.

Dit is niet erg, want als je die verantwoordelijkheid neemt voor deze pijn, kun je het oplossen. En dit zorgt voor bewustwording en zet jezelf aan tot het herinneren van wie je werkelijk bent.

Indien gewenst mag je ook een voorwerp meenemen zodat ik middels Psychometrie de energie kan lezen.

Voor meer informatie bel of mail me gerust.
06-30804008 / info@praktijkmaevin.nl

It is time to heal your mind, body and soul and live your life from your heart.

Warme groet,
John.